تاریخ : سه شنبه 18 مرداد 1401

پذیرش بدون آزمون

پذیرش بدون آزمون و صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی در رشته مهندسی نساجی

پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی در سال 1401
به اطلاع تمامي داوطلبان ميرساند، با توجه به گسترش آموزش عالي در كشوروامكان برخورداري داوطلبان از ظرفيت پذيرش رشته هاي صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي (بدون آزمون) در ورود به دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي و با هدف اجراي قانون سنجش و پذيرش دانشجو در دانشگاهها و مراكز آموزش عالي كشورمصوب 10 شهريورماه سال 1392 مجلس شوراي اسلامي، پذيرش دررشته محل هاي صرفاً براساس سوابق تحصيلي در دوره هاي روزانه، نوبت دوم (شبانه)، مجازي و پرديس خودگردان دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي، دانشگاه پيام نور و مؤسسات آموزش عالي غيرانتفاعي با رعايت قوانين و مقررات مربوطه و با ملاك معدل كتبي يا كل ديپلم با توجه به نوع ديپلم داوطلب و رشته انتخابي وي توسط سازمان سنجش آموزش كشور انجام مي شود.

تاريخ ثبت نام داوطلبان،  درگاه اطلاع رساني سازمان سنجش 18/05/1401 تا 23/05/1401  تا 06/06/0/1401 تمدید شد
اعلام اسامي پذيرفته شدگان از سوي سازمان سنجش: هفته آخر شهريورماه 1401
ثبت نام پذيرفته شدگان: هفته اول مهرماه 1401
برای ثبت نام به سایت www.sanjesh.org مراجعه کنید.
راهنمای ثبت نام را در این لینک می توانید مشاهده کنید.

• در سه شنبه 18 مرداد 1401