تاریخ : يکشنبه 3 مهر 1401

زمان ثبت نام ورودی جدید

زمان ثبت نام آنلاین و حضوری دانشجویان ورودی 1401 رشته مهندسی نساجی

ثبت نام دانشجویان جدید
با حمد و سپاس به درگاه خداوند دانا و تواناي مطلق و با عرض تبريك قبولی شما در دانشگاه بناب؛ از پذیرفته‌شدگان عزیز خواهشمند است تمامی توضیحات و اطلاعیه‌های مربوطه را با دقت و حوصله مطالعه کرده و سپس اقدام به ثبت‌نام نمایند.

زمان ثبت‌نام از پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی  رشته مهندسی نساجی سال ۱۴۰۱ دانشگاه بناب

ثبت‌نام اینترنتی: ۴، ۵ و ۶ مهرماه ۱۴۰۱
تحویل حضوری مدارک: ۹ مهرماه ساعت 10:30 تا 12

برنامه تحویل حضوری مدارک سایر رشته ها
لینک سایت اطلاع رسانی ثبت نام جدید

• ثبت‌نام شامل سه مرحله ثبت‌نام الکترونیکی در سامانه سما، بارگذاری اینترنتی مدارک درخواستی و تحویل حضوری مدارک لازم می‌باشد.
  • صرفاً پذيرفته شدگاني که حداکثر تا مورخ ۱۴۰۱/۰۶/۳۱ فارغ‌التحصيل خواهند شد مجاز  به ثبت‌نام الکترونیکی و تحویل حضوری مدارک مي‌باشند.
تبصره:  با توجه به برگزاري امتحانات جبراني دوره پيش‌دانشگاهي در دهه سوم شهريورماه، در صورتي كه پذيرفته‌شدگان در زمان ثبت‌نام موفق به ارائه گواهي پيش‌دانشگاهي نگردند، لازم است تعهدي مبني بر ارائه گواهي پيش‌دانشگاهي‌ تا تاريخ‌ ۱۴۰۱/۰۷/۳۰ بدهند. بديهي است در صورت عدم ارائه گواهي مذكور تا تاريخ ۱۴۰۱/۰۷/۳۰ قبولي آنان لغو مي‌گردد.
  • برای ثبت‌نام و  شرکت در کلاس‌ها، پذیرفته‌شدگان باید سه مرحله ثبت‌نام الکترونیکی، بارگذاری اینترنتی و تحویل حضوری مدارک را با دقت کامل به اتمام رسانند. در صورت عدم اتمام مراحل ثبت‌نام در هر سه مرحله، دانشجو مجوز حضور در کلاس‌ها را دریافت نخواهد کرد.
  • در صورت وجود مغایرت میان مدارک ارائه شده در مراحل ثبت‌نام و مدارک تحویل داده شده با اطلاعات سازمان سنجش آموزش کشور، ثبت‌نام دانشجو لغو و طبق مقررات با دانشجو رفتار خواهد شد.
  • لازم است کلیه دانشجویان تقویم آموزشی نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ (لینک تقویم آموزشی) و آیین‌نامه‌های مربوط به مقطع تحصیلی قبول شده (لینک آیین‌نامه‌ها) را با مراجعه به (لینک سایت دانشگاه) و (لینک پرتال معاونت آموزشی) دریافت و مطالعه نمایند.
توجه:
  • دانشجویان ورودی جدید پس از تحویل و تکمیل مدارک درخواستی می‌توانند در کلاس‌ها طبق برنامه ارائه شده حضور یابند.
  • انتخاب واحد ترم اول دانشجویان ورودی جدید پس از تحویل مدارک درخواستی توسط اداره آموزش دانشگاه انجام خواهد شد.
اطلاعیه مهم اداره رفاه دانشجویی:
دانشجویانی که درخواست وام دانشجویی دارند، پس از مطالعه سند تعهد محضری (جهت دانلود کلیک نمایید) می‌توانند درخواست وام خود را در پورتال دانشجویی صندوق رفاه ثبت کنند.
* لینک پورتال دانشجویی صندوق رفاه: https://bp.swf.ir
  • در يکشنبه 3 مهر 1401