تاریخ : چهارشنبه 8 آذر 1402

اخذ مجوز 10 رشته جدید برای دانشگاه بناب

دکتر مجتبی عباسیان، رئیس دانشگاه بناب از اخذ 10 رشته جدید برای دانشگاه بناب خبر داد.

دکتر مجتبی عباسیان، رئیس دانشگاه بناب در گفتگو با خبرنگاران از اخذ مجوز 10 رشته جدید برای دانشگاه بناب خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب، دکتر مجتبی عباسیان، رئیس دانشگاه بناب در گفتگو با خبرنگاران از اخذ مجوز 10 رشته جدید برای دانشگاه بناب خبر داد و گفت: دفتر گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تاسیس پنج رشته مهندسی مواد (گرایش شناسایی و انتخاب مواد مهندسی)، مهندسی برق (گرایش کنترل)، مهندسی عمران (گرایش حمل و نقل)، ریاضی کاربردی ( گرایش بهینه سازی )، مهندسی نساجی (گرایش الیاف) در مقطع کارشناسی ارشد موافقت به عمل آورد.

وی ادامه داد: همچنین دفتر گسترش و برنامه ریزی آموزش عالی از تاسیس دو رشته کارشناسی ناپیوسته مهندسی حرفه ای معماری و کارشناسی ناپیوسته مهندسی تاسیسات مکانیک و 3 رشته مهندسی مکانیک ساخت و تولید، مهندسی صنایع و رشته علوم کامپیوتر در مقطع کارشناسی در دانشگاه بناب موافقت کرد.

دکتر عباسیان در پایان گفت: مجموعه مدیریتی دانشگاه بناب به جهت توسعه رشته های مورد نیاز جامعه و همچنین گسترش دانشگاه بناب اقدامات خوبی در این 2 سال انجام داده است در همین راستا مجوز 1 رشته در مقطع دکتری و 4 رشته در مقطع کارشناسی ارشد و 2 رشته در مقطع کارشناسی در حال صدور مجوز می‌باشد.
  • در چهارشنبه 8 آذر 1402
  • توسط کاربر سایت اداره روابط عمومی