تاریخ : سه شنبه 19 دي 1402

بازدید صنعتی

بازدید دانشجویان مهندسی نساجی از کارخانجات نساجی بافندگی ولی زاده و ریسندگی الیاف بلند سهند

بازدید علمی و آموزشی از صنعت استان
به همت انجمن علمی گروه مهندسی نساجی و انجمن نساجی آذربایجان شرقی، دانشجویان گروه مهندسی نساجی دانشگاه بناب از صنایع مختلف نساجی استان بازدید کردند.
به گزارش مدیریت گروه مهندسی نساجی، تعدادی از دانشجویان گروه مهندسی نساجی در چهاردهم دی ماه سال جاری از شرکت بافندگی ولی زاده و نساجی سهند آذرشهر از جمله شرکت های فعال استان بازدید کردند. این بازدید با هدف آشنایی دانشجویان با فرایندهای بافت حلقوی، رنگرزی، تکمیل و چاپ و همچنین ریسندگی الیاف بلند انجام شد.
در  بازدید از شرکت بافندگی ولی زاده در نوبت صبح، آقای مهندس ولی زاده اطلاعات کلی راجع به دستگاه­های بافندگی حلقوی پودی، مکانیزم بافندگی حلقوی پودی، رنگرزی پارچه، تکمیل و چاپ پارچه به دانشجویان ارائه کردند.
در بازدید از شرکت نساجی سهند آذرشهر در نوبت عصر، آقای خدایی راجع به خط نیمه فاستونی و دستگاه­های این خط توضیحاتی را به دانشجویان ارائه نمودند.
در این بازدید، آقای دکتر جواد یکرنگ استاد درس بافندگی حلقوی و آقای دکتر مقداد کمالی مقدم مدیر گروه و آقای مهندس عقابی دبیر انجمن نساجی استان دانشجویان را همراهمی کردند.

آلبوم تصاویر بازدید از بافندگی ولی زاده و نساجی سهند آذرشهر

• در سه شنبه 19 دي 1402