تاریخ : چهارشنبه 12 ارديبهشت 1403

تجلیل از اساتید و سرآمدان آموزشی دانشگاه

تجلیل از اساتید گروه مهندسی نساجی به عنوان اساتید سرآمد آموزشی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه بناب

انتخاب آقای دکتر مقداد کمالی مقدم و آقای دکتر جواد یکرنگ به عنوان سرآمد آموزشی دانشکده فنی و مهندسی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ به مناسبت گرامی داشت روز معلم و دهه سرآمدی آموزشی، در روز دوشنبه مورخ ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در سالن شهید سردارسلیمانی دانشگاه، آئین تجلیل از اساتید و سرآمدان آموزش دانشگاه بناب برگزار شد.
ریاست محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر مجتبی عباسیان، ضمن تبریک روز معلم و دهه سرآمدان آموزش به تبیین جایگاه والای اساتید در جامعه پرداختند. ایشان سپس به گزارشی از عملکرد دانشگاه در حوزه های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی پرداختند و ابراز امیدواری کردند که در سال جدید پیشرفت و ترقی دانشگاه در تمام عرصه ها صورت گیرد. در ادامه مراسم، معاونت محترم آموزش و پژوهش دانشگاه، جناب آقای دکتر علی حاجی بدلی ضمن عرض خوش آمد‌گویی وهمچنین گرامی‌داشت دهه سرآمدی آموزش بیان نمودند که دانشگاه بناب پیشرفت خوبی در حوزه آموزشی و پژوهشی داشته و این پیشرفت بدون تلاش‌‌‌‌‌،‌ کوشش و همکاری اعضای هیات علمی،‌یاوران علمی و دانشجویان دانشگاه محقق نمی گردید.
در انتهای این مراسم، از سرآمدان آموزشی دانشگاه با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل به عمل آمد که بدین منظور، از آقای دکتر مقداد کمالی مقدم و  آقای دکتر جواد یکرنگ، دو عضو هیات علمی گروه مهندسی نساجی به عنوان سرآمدان آموزشی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه بناب تقدیر شد. گروه مهندسی نساجی، این انتخاب را به هردو عضو هیئت علمی تبریک عرض می نماید.

آلبوم تصاویر سرآمدان آموزشی 1401

• در چهارشنبه 12 ارديبهشت 1403