تاریخ : سه شنبه 7 اسفند 1397

مصاحبه خانم دکتر مرضیه رنجبر با رادیو جوان

مصاحبه عضو هیأت علمی دانشگاه بناب با رادیو جوان

مصاحبه استاد گروه نساجی

سرکار خانم دکتر رنجبر محمدی، عضو هیأت علمی گروه مهندسی نساجی دانشگاه بناب  طی مصاحبه‌ای با رادیو جوان از طرح خود با عنوان "تولید نانوالیاف موازی به منظور کاربرد در بافت اعصاب محیطی بدن" خبر دادند.
وی در این مصاحبه به کاربردهای مختلف نانوفناوری در زندگی بشر از جمله صنعت پزشکی اشاره کردند و افزودند: در این طرح با استفاده از تکنولوژی نانو، نانوالیاف موازی تولید کرده ایم و بعد سلول‌های عصب را روی آن کشت دادیم. مطالعات نشان داد که سلول‌های عصب، ازدیاد طول و رشد مناسبی در جهت موازی شدن الیاف نشان دادند که پیشرفت چشمگیری به حساب می‌آید. همچنین ساختار مذکور زیست‌تخریب‌پذیر و زیست‌سازگار می‌باشد که برای بدن مشکلاتی ایجاد نمی‌کند.
لازم به اشاره می‌باشد که این طرح مشابه خارجی ندارد و جزء مقالات ده درصد موضوعی بوده و در ژورنال معتبر
Carbohydrate Polymers به چاپ رسیده است.

• در سه شنبه 7 اسفند 1397