تاریخ : شنبه 21 ارديبهشت 1398     |     کد : 32

لزوم استفاده از برگه‌های اطلاعات ایمنی مواد (MSDS)

آشنایی با موارد ایمنی مواد آزمایشگاهی

اطلاعیه امور آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها

جهت افزایش ایمنی و آگاهی دانشجویان در زمان استفاده از مواد شیمیایی، برگه‌های اطلاعات ایمنی مواد (MSDS) بر روی سایت آزمایشگاه مرکزی دانشگاه قرار داده شده است. این برگه‌ها (با اطلاعاتی نظیر: مخاطرات، کمک‌های اولیه، روش‌های اطفاء حریق، حفاظت‌های فردی، حمل و انبار کردن هر ماده شیمیایی) برای بالغ بر ۵۰۰ ماده شیمیایی توسط شبکه‌ آزمایشگاه‌های علمی ایران (شاعا) تهیه شده است و از آدرس زیر قابل دسترسی است:
لذا لازم است تا دانشجویان دروس آزمایشگاهی و کارگاهی قبل از شروع به کار با مواد شیمیایی مختلف، با مطالعه برگه‌های MSDS، اطلاعات ایمنی و عمومی مورد نیاز هر ماده را کسب نمایند. از این رو، خواهشمند است تمامی اساتید و دستیاران آموزشی مربوط به آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها، نحوه دسترسی و استفاده از MSDS را (حداقل یک جلسه قبل از استفاده ماده مورد نظر)، به اطلاع دانشجویان کلاس برسانند.

نوشته شده در   شنبه 21 ارديبهشت 1398  توسط   مدير سايت گروه مهندسی نساجی دانشگاه بناب    تعداد بازدید  8