تاریخ : سه شنبه 1 مهر 1399

پیام تبریک اعضای هیات علمی گروه مهندسی نساجی به مناسبت آغاز سال تحصیلی

تبریک سال تحصیلی

[دانش آموختن بر هر مسلمانی واجب است همانا خدا، طلب کنندگان دانش را دوست دارد]

پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم)

مهندسی نساجی رشته ­ای است که از اصول مختلف مهندسی و علوم استفاده می­ کند. دانشجویان مهندسی نساجی، دانش منحصر به فردی را فرا می گیرند که به آنها این امکان را می ­دهد که در کارخانه ­های تولید الیاف، ریسندگی نخ، بافندگی تاری و پودی پارچه، بافندگی پارچه حلقوی، تولید فرش، موکت، کارخانه­های تکمیل پارچه، رنگرزی و چاپ پارچه مشغول به کار شوند. امروزه شاهد آن هستیم که دانشجویان مهندسی نساجی در تهیه منسوجات پزشکی، منسوجات هوشمند، منسوجات صنعتی، منسوجات خانگی  و منسوجات فنی فعالیت دارند. گروه مهندسی نساجی دانشگاه بناب با هیات علمی جوان و کوشا و برخورداری از امکانات آزمایشگاهی مناسب، در تلاش است تا متخصصین توانا و کارآمد در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد را به جامعه و صنعت نساجی معرفی نماید.

ما اعضای هیات علمی گروه مهندسی نساجی ضمن پاسداشت هفته شکوهمند دفاع مقدس، آغاز سال تحصیلی و بهار دانش را به دانشجویان مهندسی نساجی به ویژه دانشجویان جدیدالورود صمیمانه تبریک می گوییم و برای همه از درگاه خداوند منان، دستیابی به مدارج عالی علمی و اخلاقی را خواهانیم.

• در سه شنبه 1 مهر 1399