تاریخ : سه شنبه 4 آذر 1399

با انتشار فهرست دو درصد دانشمندان پراستناد جهان:

استاد گروه مهندسی نساجی دانشگاه بناب در فهرست 2 درصد دانشمندان پراستناد دنيا

سرکار خانم دکتر مرضیه رنجبر

با انتشار اسامي دانشمندان ۲ درصد پراستناد جهان  توسط مؤسسه اسكوپوس، ۴۳۳ دانشمند ایرانی در زمره دانشمندان برتر دنیا قرار گرفتند. در اين ميان 5 عضو هیئت علمی دانشگاه بناب در فهرست دانشمندان 2درصد پراستناد جهان قرار گرفتند.
سرکار خانم دکتر مرضیه رنجبر از گروه مهندسی نساجی جزء اساتيد نامدار این دانشگاه در فهرست ۲ درصد دانشمندان پراستناد دنیا هستند. فهرست دانشمندان دو درصد پراستناد جهان توسط محققان دانشگاه استنفورد با بررسی و ارزیابی استنادات داده های پایگاه اسکوپوس ارایه شده است و در تاریخ 16 اکتبر 2020 در مجله Plos Biology منتشر شده است. 159683 پژوهشگر در 22 حوزه علمی و 176 حوزه تخصصی بر اساس شاخص های استنادی استاندارد طبقه بندی شده اند.
دانشمندان حاضر در این فهرست بر اساس شاخص کامپوزیت C و برمبنای شاخص‌های ۶ گانه زیر مورد ارزیابی و انتخاب شده‌اند:
  1. مجموع ارجاعات
  2. شاخص هرش
  3. شاخص هرش با در نظرگرفتن نقش نویسندگان همکار
  4. ارجاع به مقاله‌های تک نویسنده محقق
  5. ارجاع به مقاله‌های تک‌نویسنده محقق و مقاله‌هایی که محقق نویسنده نخست آنها بوده است.
  6. ارجاع به مقاله‌های تک نویسنده محقق و مقاله‌هایی که محقق نویسنده نخست یا آخر آنها بوده است

گروه مهندسی نساجی این موفقیت ارزشمند را به سرکار خانم دکتر رنجبر و خانواده بزرگ و پرافتخار دانشگاه بناب تبریک عرض می نماید.

• در سه شنبه 4 آذر 1399