تاریخ : چهارشنبه 12 خرداد 1400

استخدام کارشناس آزمایشگاه و کارگاه مهندسی نساجی

استخدام کارشناس مهندسی نساجی از طریق آزمون استخدامی سراسری دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی

استخدام کارشناس مهندسی نساجی
به استحضار متقاضیان واجد شرایط برای استخدام در دانشگاه و موسسات آموزش عالی می رساند که گروه مهندسی نساجی دانشگاه بناب از طریق آزمون سراسری و مصاحبه تخصصی، اقدام به استخدام یک نفر کارشناس مهندسی نساجی می نماید.
 متقاضیان برای اطلاع از شرایط جذب و مدارک مورد نیاز از تاریخ ۱۸خردادماه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه نمایند.
کارکنان قراردادی شاغل در دانشگاه‌ها و موسسات وابسته نیز می‌توانند در این آزمون شرکت کنند و میزان سنوات آنان در زمان ثبت‌ نام به حداکثر سن اضافه خواهد شد.
همچنین به منظور بهره مندی از امتیاز بومی گزینی، متقاضیان باید در زمان ثبت نام نسبت به  بارگذاری فرم استشهاد محل سکونت اقدام نمایند.
مهلت ثبت نام از تاریخ ۱۸ تا ۲۲ خرداد ماه خواهد بود که متقاضیان باید در مهلت در نظر گرفته شده و با فراهم نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیاز؛ به سایت سازمان سنجش به نشانی sanjesh.org مراجعه کنند.
پیشنهاد می شود متقاضیان برای اطلاع از تمامی کد رشته‌های تحصیلی مورد نیاز دانشگاه های کشور که نزدیک ۲۰۰۰ نفر استخدام جدید می باشد، دفترچه راهنمای آزمون مذکور را که از روز ۱۸ خرداد ماه بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار خواهد گرفت؛ مطالعه نمایند.
  • در چهارشنبه 12 خرداد 1400