تاریخ : دوشنبه 19 ارديبهشت 1401

به مناسبت بزرگداشت روز معلم

تجلیل از دکتر کمالی مقدم، مدیر گروه مهندسی نساجی

انتخاب مدیرگروه مهندسی نساجی به عنوان مدیرگروه برتر آموزشی دانشکده فنی و مهندسی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ به مناسبت  گرامیداشت سالروز شهادت استاد مطهری و روز معلم، مراسمی با حضور اعضای هیئت رئیسه، اعضای  هیات علمی و کارمندان در سالن شهید قاسم سلیمانی دانشگاه برگزار شد. در این مراسم، دکتر مجتبی عباسیان سرپرست دانشگاه بناب  ضمن عرض تبریک ایام و همچنین گرامیداشت سالروز شهادت استاد مطهری و تبریک روز معلم خدمت اعضای محترم هیات علمی، دانشگاه بناب را یک مرکز آموزش عالی ماموریت گرا دانست که به جهت نقش و رسالت خود در جامعه و همچنین بهره مندی از رشته های مهندسی با صنایع مستقر در منطقه تفاهم نامه های خوبی به امضا رسانده است و رایزنی ها با صنایع و کارخانجات مستقر در منطقه همجنان ادامه دارد. سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین حسن حیدرزاده ضمن تبریک ایام و تبریک روز معلم خدمت اعضای محترم هیات علمی دانشگاه، اذعان نمودند مدیران متولد نمی شوند بلکه پرورش می یابند و دانشگاهها خاستگاههای پرورش مدیران آینده جامعه هستند. ایشان همچنین هر روز را روز معلم دانستند و گفتند قرآن مبین، معلم را یکی از سه پدر انسان می داند و در سوره مبارکه آل عمران آیه ۱۶۴ می فرماید: خداوند بر مؤمنان منت نهاد، هنگامی که در میان آنها، پیامبری از خودشان برانگیخت؛ که آیات او را بر آنها بخواند، و آنها را پاک کند و کتاب و حکمت بیاموزد؛ هر چند پیش از آن، در گمراهی آشکاری بودند. در ادامه معاون آموزش و پژوهشی دانشگاه، دکتر محمد علی مهتدی بناب ضمن تبریک ایام و همچنین روز معلم خدمت اعضای محترم هیات علمی دانشگاه، ضمن ابراز نگرانی به کمرنگ شدن مقوله آموزش در مراکز آموزش عالی، گفت: در چند دهه اخیر مبحث آموزش در دانشگاهها بسیار کمرنگ شده است و بیشتر مبحث پژوهش و در سالهای اخیر نیز در حوزه فناوری ارزش گذاری بیشتر می شود و متاسفانه به مقوله آموزش بها داده نمی شود.
در پایان مراسم از اساتید، مدیران و کارمندان برتر حوزه آموزش تقدیر و تشکر به عمل آمد. در این مراسم، به رسم ادب و احترام به مقام شامخ استاد و سپاس از تلاشهای بی وقفه جناب آقای دکتر مقداد کمالی مقدم مدیر گروه محترم گروه مهندسی نساجی، لوح سپاسی به عنوان مدیر برتر آموزشی دانشکده فنی و مهندسی تقدیم ایشان گردید.

• در دوشنبه 19 ارديبهشت 1401